Fysioterapiakeskus Veto ja lepoAjankohtaista

2011

Auron-alaraajatutkimus — hyvinvointia jaloillesi

Painokevennetty kävelykuntoutus

Uutta kuntosalilla

Auron-alaraajatutkimus — hyvinvointia jaloillesi

Auron AlaraajatutkimusJalan ongelmiin erikoistunut fysioterapeutti suorittaa alaraaja-analyysin, jolla testataan jalkaterän, nilkan, polven ja lonkan liikeradat. Samalla tarkistetaan nivelsiteiden tuki- ja lihasvoima sekä alaraajojen ja selän yhteistoiminta.

Tehdyn analyysin perusteella fysioterapeutti saa tarpeelliset tiedot alaraajojen ongelmista ja voi tarvittaessa muotoilla asiakkaalle mahdollisimman yksilölliset pohjalliset (Footbalance medical). Pohjalliset korjaavat jalkojen virheasentoa, vähentävät kipua ja parantavat lihasten toimintakykyä.

Hoito-ohjelma saattaa sisältää myös manuaalista käsittelyä, erilaisia kivunhoitoja sekä yksilöllisen kuntoutus- ja seurantaohjelman. Kun alaraajatutkimukseen tullaan lääkärin lähetteellä, kuuluvat tutkimukset ja hoito Kelan korvauksen piiriin.

Jalkojen virheasennot ovat yleisiä, ja niistä kärsii jopa 45—50 % suomalaisista. Virheasennot ovat perinnöllisiä tai syntyneet ajan myötä. Kovat, tasaiset alustat ja jalkineet passivoivat jalkaterämme lihaksia, joiden tehtävä on tukea kaaria ja pitää jalka oikeassa asennossa.

Ota ensiaskel lähemmäksi hyvää oloa ja valitse asiantuntija tukemaan jalkojesi hyvinvointia!


Avoinna:
ma-to 8-19, pe 8-16
kesäperjantaisin (1.5.-31.8.) 8-15

Veto ja lepo, Kauppakuja 2, 21200 Raisio  |  Ajanvaraukset ja tiedustelut (02) 4340 550  |  Kaikki yhteystiedot »