Fysioterapiakeskus Veto ja lepoAjankohtaista

Terveystalo ja Auron yhteistyöhön

Terveystalo ja Auron Oy ovat allekirjoittaneet puitesopimuksen valtakunnallisista fysioterapiapalveluista

Terveystalo on valinnut fysioterapiapalveluita tuottavan Auron Oy:n valtakunnalliseksi yhteistyökumppanikseen vuoden 2013 alusta lähtien. Yhteistyön tavoitteena on kehittää palvelun laatua asiakkaille sekä laajentaa palveluiden saatavuutta.

— Auronin valtakunnallinen verkosto täydentää Terveystalon jo olemassa olevia fysioterapiapalveluja. Yhteistyössä pystymme tarjoamaan fysioterapiapalvelut joustavasti ja tehokkaasti myös niillä paikkakunnilla, joilla Terveystalolla ei ole omaa fysioterapiatoimintaa, kertoo Terveystalon sairaala- ja lääkärikeskuspalveluiden johtaja Pia Westman.

— Yhteistyö tukee Terveystalon strategista tavoitetta olla terveydenhuollon edelläkävijä, joka kehittää ennakkoluulottomasti ja innovatiivisesti entistä parempia terveydenhuollon palveluja suomalaisille, jatkaa Westman.

— Fysioterapia on Auron-ketjun ydinosaamista. Palvelumme täydentävät Terveystalon asiantuntijuutta työ- ja toimintakykyyn liittyvissä ennaltaehkäisevissä ja hoidollisissa tarpeissa. Kumppanuus mahdollistaa laaja-alaisen fysioterapian ja muun vaikuttavuuden mittaamisen sekä entistä paremman asiakaspalvelun. Varhaisella puuttumisella tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin sekä nopealla hoitoon ohjaamisella on suuri merkitys niin asiakkaan, yritysten kuin yhteiskunnankin kannalta, toteaa Auron Oy:n toimitusjohtaja Panu Kuusisto.

Fysioterapiakeskus Veto ja lepo on Auron-ketjun sertifioitu kumppani Raisiossa.


Linkkejä

Lehdistötiedote 9.11.2012 (Auron) »
Auron »
Terveystalo »


Avoinna:
ma-to 8-19, pe 8-16
kesäperjantaisin (1.5.-31.8.) 8-15

Veto ja lepo, Kauppakuja 2, 21200 Raisio  |  Ajanvaraukset ja tiedustelut (02) 4340 550  |  Kaikki yhteystiedot »