Fysioterapiakeskus Veto ja lepoFysioterapiapalvelut

Fysioterapiapalvelut yrityksille

Useat Raision alueen yritykset käyttävät palveluitamme. Pitkät asiakassuhteet kertovat siitä, että yrityksissä panostetaan henkilöstön terveyteen, hyvinvointiin ja jaksamiseen. Hyvin voiva henkilöstö on yrityksen voimavara.

Teemme yritysten henkilöstöille kunnontestauksia, kävelytestejä, lihaskuntomittauksia ja fyysisen kunnon alku- ja seurantamittauksia. Räätälöimme yrityksellesi Fysiokimppa- tai kuntosalityyppisen ryhmäjumpan.

Valtakunnallisen Auron-ketjun kumppanina pyrimme jatkuvasti kehittämään palvelutasoamme. Hoidon vaikuttavuutta analysoidaan useilla eri mittareilla. Yritysasiakkaille luomme lisäarvoa raportoimalla palveluiden käytöstä, hoitoon hakeutumisen syistä ja tuloksista. Raportointi ja analyysit räätälöidään asiakkaan toiveiden perusteella.


Fysiokimppa

Fysiokimppa on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä terveysliikunnan ykkösbrändi. Se on ennaltaehkäisevää ja työkykyä ylläpitävää pienryhmäliikuntaa, joka toimii myös hyvänä jatkona yksilölliselle fysioterapialle.

Fysiokimpan tavoitteena on hyvä lihastasapaino, liikkeiden hallinta, parantunut ryhti ja – hyvä olo!

Fysiokimppa on hypytön ja selkä-, niska- ja nivelystävällinen jumppa, joka sopii miehille, naisille, lapsille ja senioreille. Tunteja vauhdittaa mukaansa tempaava musiikki.

Fysiokimppaa ohjaa fysioterapeutti. Se on ainoa ryhmäliikuntamuoto, johon voi saada lääkärin lähetteen.

Fysiokimppaan on erikoistunut Heidi Kujander.


Täytä nettilomake ennen ensimmäistä
käyntiäsi ja hoitojaksosi päättyessä

Parhaan palvelun takaamiseksi pyydämme että täytät nettilomakkeemme ennen ensimmäistä käyntiäsi ja uudelleen ennen viimeistä käyntiäsi. Näin voit täyttää tietosi kaikessa rauhassa itsellesi sopivana hetkenä.Avoinna:
ma-to 8-19, pe 8-16
kesäperjantaisin (1.5.-31.8.) 8-15

Veto ja lepo, Kauppakuja 2, 21200 Raisio  |  Ajanvaraukset ja tiedustelut (02) 4340 550  |  Kaikki yhteystiedot »