Fysioterapiakeskus Veto ja lepoKuntosali

Ohjeita salin käyttäjille

Ensikertalaisen kannattaa varata aika kuntosaliohjaukseen. Määrittelemme jokaiselle henkilökohtaisesti sopivat painot ja toistojen määrät. Käymme läpi laitteet ja opastamme niiden käytössä.

Panostamme asiakaslähtöisesti kuntosaliimme ja nyt voit saada ohjausta ja opastusta fysioterapeuttimme avustuksella tiistaisin ja torstaisin klo 11.45-12.30. Kuntosalikerran hinta on 5 euroa/henkilö myös tämän ohjatun tunnin aikana.

Tiistai-iltaisin sali on varattu klo 16.30 alkaen työporukoiden vakiovuoroille. Muulloin olet tervetullut milloin vain. Jos kaipaat rauhallista saliharjoittelua, vältä keskipäivää klo 11-14, jolloin salillamme on kiireisintä.

Kuntosalimme mahdollistaa erilaisten liikesarjojen tekemisen joko ohjattuna tai omaan tahtiin. Uudenkarhean laitekantamme rungon muodostavat kotimaisen Ab HUR Oy:n valmistamat kuntolaitteet, joiden lisäksi käytössä on mm. Tunturin kuntopyörä ja juoksumatto harjoittelua ja testauksia varten. Lisäksi runsaasti erilaisia käsipainoja ja -tankoja erityisesti yläraajojen harjoittamista varten.

Paikan päällä suunnittelemme kanssasi henkilökohtaisen kunto-ohjelman. Jokaiseen hoitokäyntiin kuuluu kuntosalin käyttö ilman lisämaksua. Asiakaskuntaamme kuuluu kaiken ikäisiä ja erikuntoisia, joten meille tulemista ei kannata arkailla!Avoinna:
ma-to 8-19, pe 8-16
kesäperjantaisin (1.5.-31.8.) 8-15

Veto ja lepo, Kauppakuja 2, 21200 Raisio  |  Ajanvaraukset ja tiedustelut (02) 4340 550  |  Kaikki yhteystiedot »