Fysioterapiakeskus Veto ja lepoYritys

Fysioterapiapalvelua Raisiossa vuodesta 1975

Veto ja lepo on täyden palvelun fysioterapiakeskus Raision ydinkeskustassa – sinua lähellä. Panostamme asiakaslähtöiseen, ammattitaitoiseen fysioterapiaan. Meiltä löydät kaikki tarvitsemasi fysioterapiapalvelut sekä yksilölliset kuntopaketit yksityisille ja yrityksille.

Voit hakeutua meille joko yksityisesti tai lääkärin lähettämänä. Kela korvaa osan lääkärin lähetteellä saamiesi hoitojen kustannuksista. Käytössämme on Kelan suorakorvausjärjestelmä, joten voimme hoitaa palautuksen ja paperityön puolestasi.

Suurimmat asiakasryhmämme ovat niska- ja selkäkipupotilaat, tuki- ja liikuntaelinsairauksista ja neurologisista sairauksista kärsivät sekä vaikeavammaiset. Tuotamme myös työterveyshuollon palveluita.

Palveluksessamme on kuusi fysioterapeuttia ja vastaanotossa työskentelevä asiakassihteeri. Olemme Auron-ketjun sertifioitu kumppani.


Fysioterapeutti on asiantuntija

Fysioterapeutti on kuntoutuksen ja liikkumis- ja toimintakyvyn asiantuntija.

Fysioterapeutit työskentelevät sairaaloissa, yksityisissä yrityksissä, kouluissa ja palvelutaloissa sekä ammattiurheilijoiden ja taiteen ammattilaisten kanssa. Sairaalassa fysioterapeutti kuntouttaa esim. leikkaukseen valmistautuvia tai leikkauksesta toipuvia. Yksityisissä yrityksissä työkenttä on moninainen ja asiakkaat nuorista ikäihmisiin. Ryhmänohjaukset ovat osa yksityisen yrityksen toimintakonseptia.

Terveydenhuollon laillistama fysioterapeutin tutkinto on 3,5-vuotinen alempi korkeakoulututkinto. Ammattinimikettä saa käyttää ja ammattia harjoittaa vain tutkinnon suorittanut fysioterapeutti. Toimintaa valvoo Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto (Valvira).


Hoidon vaikuttavuus ja analyysi

Valtakunnallisen Auron-ketjun kumppanina pyrimme jatkuvasti kehittämään palvelutasoamme. Hoidon vaikuttavuutta analysoidaan useilla eri mittareilla. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat parasta palvelua.

Yritysasiakkaille luomme lisäarvoa raportoimalla palveluiden käytöstä, hoitoon hakeutumisen syistä ja tuloksista. Raportointi ja analyysit räätälöidään asiakkaan toiveiden perusteella.Avoinna:
ma-to 8-19, pe 8-16
kesäperjantaisin (1.5.-31.8.) 8-15

Veto ja lepo, Kauppakuja 2, 21200 Raisio  |  Ajanvaraukset ja tiedustelut (02) 4340 550  |  Kaikki yhteystiedot »